5 thoughts on “някъде из централния парк

  1. това, ще ми е май последната “цветна” разходка за лятото. накупих си сумати чернобели филми и докато не ги изхарча, никакви шеранийки :)

  2. С какво е снимано? Да не е с Holga? Понеже знам, че имаш май ;) Черно-белите са мания, ще чакам да ги показваш :)

  3. От Олгата имам 7 филма – 6 в черно и бяло и един в цвят. Но студиото нямат плосък скенер или там както се нарича. Към края на седмицата, ще пробвам да скенирам от хартия, но не знам какво ще е качеството.

    Иначе това е със никонче и никорче. Но започвам да си мисля, че за стрийт снимане си иска нещо по-дълго. Нещо с което да се скрия зад някое дърво или фонтан и да дебна от засада.

  4. този фонтан е направо на пътеката. то са едни тръби излизащи от земята, който пръскат минаващите във всички посоки.

    аз просто намерих на фокус най-близката тръба и реших да снимам капките. използвах най-бързата скорост, която ми отговаряше на блендата. за да може уж да “замразя” капките.
    странното тониране, се дължи на “неправилно” определяне на баланса на бялото, лека заигравка с левелс и малко избузване на синия канал.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *