по-големи снимки

UrbanStyle вече приема снимки с по-големи размери, до 800 точки по дългата страна. Дизайнът е леко променен, за да се виждат по-добре големите снимки. Предстоят още промени в изгледа, може би значителни и видими — целта ще бъде да са еднакво добре поставени в страниците на сайта както по-големите, така и по-малките снимки.

Има промени и в потребитеските страници за публикуване на нови статии и снимки. Причината е в обновяването до версия 2.5.x на WordPress. При първа възможност ще се погрижа за страниците с ръководства за публикуване, които съдържат описания на стария интерфейс. Дотогава — надявам се да няма проблеми, бутоните и прозорците са в голяма стапен самообяснителни. При затруднение кажете и ще ви упътя.

Христос възкресе! Приятни почивки около празниците 😉

4 thoughts on “по-големи снимки

  1. gergana

    Благодаря със закъснение за хубавите пожелания! И на теб много светлина и повече широкоъгълни усмивки! 😀

    Много ми харесва новия интерфейс, особено това, че снимките са по-големи. Може би една тъмна тема би му пасвала още по-добре.
    След известно лутане, успешно се справих със сефтето, пък дано и другите да се престрашат!
    Ехооо, зимния сън свърши – за море е рано!!! :-)))

    Поздрави!
    Гери

  2. turin Post author

    Ще се постарая да обновя описанията на процеса на качване. Сега в линковете отстрани стои много старо описание, което не върши работа.

  3. sibir1us

    Имам проблем с ресетването на паролата си за сайта. Получавам линк в имайла си, който има странни знаци и дори ако пейст-на линка в браузъра, WordPress ми казва, че линкът е невалиден. Не мога по никакъв начин да вляза в профила си. Помооощ!

  4. turin

    Сега трябва да работи, опитай пак.

    Имаше проблем, то е направо критичен бъг според мен, но от WP са го пуснали с новата версия 🙁

    Сега е оправено, надявам се. Всички стари ключове за активиране на нова парола са изтрити и новите като се генерират вече са валидни.

    Ако пак има някакви проблеми, казвай! 😉

Leave a Reply