4 thoughts on “Пазач и минувач

  1. Ама аз нещо не можах да видя бутона “upload” в хоризонталното меню… нещо съм тъп тая вечер :)
    Така, че сори ако нещо съм оплескал.

  2. Това е новият интерфейс на WordPress 2.5.x. Ужасен е за нашите цели, излишно усложнен и неудобен за фото-общност май. Но засега да караме на него, а иначе ти си се справил с бутоните ;)

    Снимката е супер! Всичко ми идва на място — и винетирането, и дефокусът. На предния план е пазачът, предполагам? И това е във Ватикана? Ако има някаква обяснителна история към кадъра, ще се радвам да я прочета. Но и да няма, и така ми харесва, някак приказно е.

  3. Абе да ти кажа, щях да питам що точно wp избрахте за тази цел. Не, че в момента се сещам за нещо като за тази цел. Най-вероятно нещо custom ще трябва да е.

    А за снимката, ми няма някаква специална история. Да, това е Ватикана. Човекът в синьо не облечен като останалите от “гвардейците” (имам и от тях :) ) и за това ми хвана окото. Но пак е в старинно облекло и реших, че може да нещо като по-висок чин.
    А, момента е случайно запечатан и от далече. Снимано е с Tamron 70-300.

  4. WP е, защото така остана от началото на проекта, през 2005-та. Оттогава и двамата с Йовко, наскоро и аз сам сме опитвали други варианти. Най-добре е custom, и аз така мисля. Подготвям нещо с Django, но покрай работни ангажименти остава на заден план и бавно.

    Сто на сто всички снимки, които са публикувани и продължават да се публикуват, няма да се загубят при развитието на сайта.

    И аз така реших, че е “уловен” кадър, готино е ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *