UrbanStyle лого

Удоволствие е да обявим победителят в конкурса за лого и дизайн на членска карта на UrbanStyle, който спечели състезанието с това, което виждате тук. Това е Костантин Стамболов (a.k.a Sebastianz55).

За конкурса постъпиха общо 3 кандидатури, с по няколко предложени варианта на лого, но в последствие единият автор оттегли участието си. Предложението на Sebastianz55 единодушно спечели овациите на журито, а и неговото беше най-пълно документирано като формати и дизайн, както на логото, така и на ID press-картите.

Съгласно условията на конкурса двете обещани книги и едногодишното членство в клуба са за победителя. В добавка получава и правата и задълженията на главен редактор в сайта! ;-)

9 thoughts on “UrbanStyle лого

  1. Не мога да отрека, че ми помогнаха ID-тата в лицето г-н Асен Петров а.к.а. Implant :)
    Благодаря ви много! :)

  2. Поздравления и от мен! Наистина си си свършил добре работата.
    Тук ми се помотва CC диска с ремиксираните парчетата на тези, които получи за първото лого/дизайн на Urbanstyle и някак си си мисля, че той ти се полага.

  3. Честито на победителя,
    Но да не забравяме и другите участници. За тях,.. Ами за тях едно голямо Благодарим за отделеното време и нерви, а и *ще почерпим някои път*.

    Сега остава да ни раздадат картите, които наистана са дяволски готини.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *