5 thoughts on “свобода

  1. трябваше да кажеш че няма фокус малко.
    и си е истина. с петдесятката улових момента. и малко избега фокусо. ма каквото таковата. мерси за отзива :)

  2. а-а, яко си е ;) Вече като съм без острия монитор на работа, не виждам добре – не се забелязва, дори и да не е съвсем на фокус.

    Знаеш ли какво си мислех – тия снимки, с толкова простор в тях, май морският въздух ги “възпитава” някак… Идеята ми е, че аз като 11 месеца трамбовам в града с трамваите и небето, нарязано на парчета от безброй жици, съм с някакво закърняло усещане за простор. На морето бях очарован от “събуждането” му.
    И знам, че всичко е в погледа, ама като погледна нанякъде в моя квартал, виждам само жиците. Хората около мен, залисани с други занимания, не ги виждат – и после казват “ам, хубава е снимката ти ,браво”.
    Как да им кажа, че в София няма небе…

  3. Харесвам начина ти на снимане – Това не е тайна, a и не го казвам за първи път!
    Но… Тази снимка е наистина под уменията ти.
    Идеята е много добра, но не ти ли стои’леко тъмна’ ? И не знам защо ми се стръва, че фокуса е някъде между уличните лампи и птиците..

  4. stoilov, прав си човеко – тъмничка е. след залез слънце е. и наистина фокуса избяга :) бях завинтил 50 милиметровия механичен обектив и снимах съвсем друго нещо. а кадъра не чака. завъртях се и доколкото можах фокусирах :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *