Една седмица в Интернет

Точно една седмица след началото си UrbanStyle.org вече има 17 регистрирани потребителя и над 20 снимки, в мнозинството си достатъчно чудесни. Всъщност само за пет пълноценни дни, тъй като първата снимка беше качена едва на 3 август, поради факта, че първите два дни бяха отделени за старт на софтуера, customiz-ация на CSS-а, plugin-ите и писане на правила и документация.

Едно повече от добро начало! 🙂

5 thoughts on “Една седмица в Интернет

 1. george

  и аз съм обнадежден ! 🙂
  мисля си друго, да направя ли едно мааалко рийдми как да си докараме малко изкуствен дефокус с компактен апарат? посредством един плъгин.

  крайния резултат при внимателно ползване и експериментиране поне мен ме утройваше преди, и изглежда ала нещо такова

 2. Yovko Lambrev Post author

  Хич не се чуди! А и ти имаше една читанка за драматични залези също някъде наоколо 😉
  Не е зле да я линкнеш ако не ти се преписва…

 3. turin

  Аз имам идея за статия за макро, но пусти фото-студия, забавят ми “нагледния маТРиал” 😉 Ако изобщо става нещо от него, де… 🙁
  Не зная доколко ще е интересно, но идеята ми е да пиша за неконвенционални неща. Технически, но не от типа “превключвате компактния цифров апарат в режим макро”. 😉 А пък и аз нямам опит в макро-снимките. Все едно де, нали сме тук за кеф 😉 “Ако” и “когато”. 😉

 4. george

  като идвам до софия щи покажа и моя неконвенционален макро обектив :Р ще изпраскаме 1-2 ленти с него да видим кво таковата :))

Leave a Reply