Конкурс “Земя за всички”

Обявен е IV международен фотоконкурс-изложба “Земя за всички“. Темите са “Земята – наш общ дом”, “Човекът – съзидател и разрушител” и “Многоликата природа”. Конкурсът е отворен за участие от всички, форматът на творбите е Jpeg – по-малки от 1МВ или 850 точки по дългата страна. Наградите са парични.

Няма такса за участие. Всеки може да участва с най-много 5 снимки или серии, с по най-много 4 снимки в серия. Подробно за условията – тук.

Ако решите да участвате, побързайте – срокът за подаване на заявките със снимките е 15 април.

One thought on “Конкурс “Земя за всички”

  1. На сайта на конкурса ( http://earthforall.info/bg/ ) вече са публикувани получените снимки. Сайтът е с frames, стига се до снимките през “Фотогалерия”. Ето директна връзка към тази галерия – http://earthforall.info/phgallery/phgallery.htm

    На мен лично ми е малко непирятно, че за такова нещо, свързано пряко с визия, организаторите не са се погрижили да направят хубав сайт. Във времето, когато покрай всичко друго и обмислям какво може да се подобри в навигацията и визията на UrbanStyle да видя такъв сайт като на този конкурс е леко стряскащо. Такива бяха страниците преди десет години. И то страниците с лош дизайн и навигация.

    Но все пак е фотографски конкурс. Не зная дали някой от UrbanStyle е успял да участва. Пожелавам успех на всички! Ако някой от вас тук е участвал в такива конкурси, ще е готино да се “похвали” и да разкаже. Особено ако разказът е със снимки :)

    Пък дано скоро успеем да задвижим обещаната отдавна традиция за изложби и конкурси на самия UrbanStyle. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *