Дюкян Меломан и PhotoSynthesis организират фотоконкурс на тема NOTES FROM THE HEART

Всички фотографи, за които музиката е вдъхновение, са поканени да се включат в една джазово-фотографска импровизация от музика на живо и фотографи в действие. Фотоконкурсът ще се проведе на два етапа:

Първи етап: желаещите да участват трябва да изпратят до 3 свои фотографии, които по тяхна преценка отговарят на темата на конкурса, до 30.04.2007 г. на konkurs@photosynthesis.bg. Снимките трябва да бъдат 800 px по дългата страна, с максимален размер до 300 K, придружени от име, телефон и e-mail за обратна връзка. Жури от Дюкян Меломан и PhotoSynthesis ще избере 10 фотографи, които улавят най-добре емоцията на музиката в своята работа!

Втори етап: 10-мата избрани от първия етап на конкурса ще бъдат поканени да снимат концертите от фестивала Jazz+ през месец май:
12.05. – зала България, Ulf Wakenius Trio & Laurent de Wilde Trio
14.05. – зала България, Tomasz Stanko Quartet
29.05. – зала България, Belen Maya Sextet
Най-добрите фотографии от тези концерти ще бъдат подредени в изложба. Журито ще избере 3-ма победители, които ще получат специални награди от Дюкян Меломан, PhotoSynthesis и главния спонсор на Джаз+ – Teachers!

Следете развитието на конкурса на www.photosynthesis.bg и не се колебайте да участвате, ако чувствате, че ушите ви помагат на очите при запечатването на момента!

Подробности около конкурса следете на:
http://photosynthesis.bg
http://jazzplusfest.com
http://meloman-bg.com

източник:
art:box
http://photosynthesis.bg

1 thought on “Дюкян Меломан и PhotoSynthesis организират фотоконкурс на тема NOTES FROM THE HEART

Leave a Reply