SimpleStudio – OpenFest 2007 / OpenArt

Инициативния комитет на OpenFest 2007 и Фондация “Отворени проекти”, с любезното гостоприемство и подкрепа на Центъра за култура и дебат “Червената къща” Ви канят на първият практически семинар на независимия фотографски проект SimpleStudio. “ТВОРИ СВОБОДНО И СПОДЕЛЯЙ” е контекстът, в който ще работи този уникален по своя замисъл проект, насочен към младите фотографи.

Заповядайте на 27 октомври /събота/ от 10:30 ч. в Червената зала на Червената къща на ул. “Любен Каравелов” 15. Входът е свободен!

Поканени са всички, които искат да научат повече за проекта и да участват в семинар, посветен на портретната фотография, да видят как се подрежда студийно осветление, да научат полезни техники, да поснимат сами в практическата сесия.

Лектор и ментор на практическите сесии ще бъде един от популярните професионални фотографи на България Иван Масларов /Jumbo/. Използваното професионално студийно оборудване ще бъде Dynaphos, предоставено любезно от изключителния представител за България.
Благодарим и за приятелски подадената ръка от Photosynthesis, с които заедно ще споделим там на място бъдещите ни съвместни идеи.

Leave a Reply