По-удобна регистрация

UrbanStyle.org вече е с регистрация без одобрение. Досега всяка нова регистрация трябваше да бъде одобрена от редактор или администратор на сайта. Това беше нужно основно заради големия брой спам-регистрации.

Вече всеки регистриран потребител по подразбиране е с ниво “Author” и може да пубилкува снимки и статии. Задължително при регистрацията е само да се попълни адрес на е-поща (на който да се изпрати паролата) и правилно да се въведе текстът от показваната картинка.

Останалите полета от профила не са задължителни. При желание може да ги ползвате, за да заявите по-ясно уеб-идентичността си (например с име или с адрес на личен сайт).

Ако сте потребител, който не е бил одобрен веднага и съответно не сте забелязали, че имате възможност да публикувате, заповядайте! Също така ако начинът за качване на снимки в текущата версия на сайта не ви е съвсем ясен, проверете описанието и правилата — може да ви дадат насоки.

—-

Също така текстът на страниците с описания на проекта, начина на качване на снимки, правилата, лиценза и т.н. е основно преработен. Най-вече промените са в описанието на качването на снимките.

Предстоят изграждане на система за различни конкурси и съвместни фото-проекти в сайта, както и задвижване на идеята за “Ърбанстайл фото-клуб“.

Leave a Reply