Конкурс за графичен дизайн на UrbanStyle-лого

Това не е фотографски конкурс, но покрай старта си UrbanStyle.org има нужда от израбоока на графичен дизайн на лого – знак на сайта – подходящ за изобразяване върху сайта, в интернет банери и бутони, както и на клубните фоторепортерски ID карти на клуба. Заедно с това е необходим дизайн на самите карти съгласно тези изисквания, персонализирани с допълнителна информация на UrbanStyle (име, снимка и други данни на притежателя).

Крайният срок за предаване на проектите по електронна поща е 31 август 2005. Логото трябва да бъде изработено в ai, svg или eps формат. Готовите проекти изпращайте на адрес photo {[at]} yovko.net

Със специален респект ще бъдат третирани предложения, които съдържат логото на Creative Commons, което може да бъде получено от тук.

Наградата:

Авторът на предпочетения дизайн ще получи книгите “Тайните на фотографията: Портретната фотография” и “Тайните на фотографията: Цифровата фотография” и двете издание на National Geographic и ексклузивно едногодишно безплатно членство в UrbanStyle-клуб.

9 thoughts on “Конкурс за графичен дизайн на UrbanStyle-лого

  1. yovko Post author

    Тъй като не намерих време да пусна пощенски кутии в домейна urbanstyle.org, а и сайтът ще претърпи реконструкция много по-рано от предвиденото, за изпращане на готовите проекти за конкурса използвайте личния ми email публикуван горе – в редактираната обява.

  2. yovko Post author

    Благодарим на всички, участвали в конкурса! Резултатите и победителя ще обявим на 14 септември.

  3. Pingback: UrbanStyle.org :: Creative Commons Photo Community » Blog Archive » UrbanStyle лого

Leave a Reply