Властта в сянка? ;)

Властта в сянка? ;)

Калин Христов – Кацко, барабанистът на “Балканджи”, по време на концерта “Градът и аз” по случай празника на София – Вяра, надежда, любов.

3 thoughts on “Властта в сянка? ;)

  1. Не е ли много тъмно?.. По-висока чувствителност, може би? На каква е снимано – не видях в exif?

  2. То че е тъмно, тъмно е… ама то си имаше купчина проблеми със самото правене на снимката :) Нещо, което не си личи много добре, е, че това, което се опитах (и почти успях) да направя, беше да хвана сянката му в момент, в който *я има*, защото осветлението се променяше циклично – постепенни преходи от никакво към много светло и обратно, та до голяма степен беше въпрос на уцелване на момента.

    Другото, което няма как да си личи, е, че единственото място, откъдето можех да хвана тази сянка върху плаката отзад, беше почти зад сцената и на метър-два встрани от нея – а точно между това място и сянката върху плаката имаше една стълба към сцената, по която непрекъснато тичаха нагоре-надолу три-четири малчугана :) Не се и опитах да им обясня, че може и да поспрат за минутка-две, за да хвана кадър… нямаше да е лесно :)

    Мда, знам – excuses, excuses… :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *