UrbanStyle CC фотоизложба

Време е за първата фотоизложба на UrbanStyle. Тя ще се проведе през втория ден на OpenFest 2005, а именно в панела, посветен на свободно изкуство OpenArtCon.

Ще се постараем това да бъде едновременно интерактивна и конвенционална изложба в зависимост от възможностите си и ситуацията. Затова много моля всички, които участват тук и разбира се, при желание от тяхна страна да изпратят свои фотографии с разделителна способност за отпечатване върху хартия – т.е. поне 100-200 или дори 300 dpi на photo {@} yovko.net

Всяка снимка трябва да бъде изпратена в отделно електронно писмо, което освен снимката трябва да съдържа името на автора (или артистичния му псевдоним) и свободния лиценз, под който е лицензирана фотографията. Срокът за изпращане на фотосите е до 12:30 на обяд (четвъртък) 27 октомври 2005.

Тези, които снимат на лента могат да донесат лично копия на фотографиите си, откопирани във формат не по-малък от 13/18см в петък 28 октомври в Конгресния център на “Интер Експо център” в София, между 16:00 и 17:30 часа.

One thought on “UrbanStyle CC фотоизложба

  1. пратих ти линк на основния мейл, откъде да ги дръпнеш, че станаха над 20мб.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *