7 thoughts on “фолк фест

 1. turin

  Страхотни са, да 😉 Можеш да заформиш първия репортаж/фоторазказ на сайта? ;))

 2. george Post author

  йовко, благодаря!
  почти му посвикнах на обективчето. дори днес се оказа, че преходничето което ползвах му трябва на пламен и се наложи да го върна. та по спешност търсих нов преходник еос-м42. ама явно така е трябвало да стане. защото сега съм с оригинален преходник. което надявам се ще се отрази по-добре на апарата. от постоянното отвиване и завиване. изглежда доста доста по-добре от правения такъв на струг дето се продава тука.

  утре или вдругиден ще взема за тестове един чинон 135/2.8, чувал съм само добри неща. хвалят го повече от пентакона, който тествах. като имам впечатления ще щракна малко тестови фотки за сайта. същото и с такумара (нека първо го платя де… до няколко дни).

  не са достатъчни за фоторазказ, това ще е 4 дни а по всичко личи, че няма да имам време да отида повече. просто напрасках 30тина кадъра докато минаваха по центъра надвечер.

 3. Георги Назъров

  [коментара е редактиран от администратор]
  бутвам го малко, защото линк на първия ред на коментара чупи малко цсс-а, ще го оправим.

  http://g.cult.bg/upl/IMG_1108.jpg
  Страхотно настроение струи от този танцьор. А и тълпата как го гледа… Още миг и ще заиграе… Кефи ме. Много ме кефи.

 4. Yovko Lambrev

  Лошото е, че не е проблем на CSS-а и няма как да го оправим – URL-а се брои за цяла дума. Ще ги редактираме… Би трябвало да се пише например така, за да няма проблем:

  Това е страхотно…

Leave a Reply