6 thoughts on “Да подкрепим свободата!

 1. Как можа !!?!? :P

  btw сложи някъде всичките ти снимки от феста, ако са CC разбира се :)

 2. Как можах? Лесно, разбира се ;)
  Снимките са CC отвсякъде, но още не съм ги качила. До ден-два ще ти пратя линк.

 3. Ако намериш време, направи репортаж тук ;) Може просто да добавяш още снимки и още текст към тази статия, ще стане готино ;) А лиценза го укажи с линк в самата статия, знаеш, че общият лиценз по подразбиране на сайта е CC-BY-SA. Коментарите може не всеки да ги прочете…

 4. Не е ли точно това, което Лина се опитва да направи – да помоли някого да сложи в статията коментарче/линкче за лиценза :) Защото след като вече е написала и пуснала самата статийка, оттам нататък нещата са извън неин контрол – тя няма право да я променя :)

 5. О! Не знаех, наистина… Според мен е добре всеки потребител да може да редактира и дори да изтрива своите снимки и статии. В момента в WordPress снимките по-трудно се управляват и са отделени от статиите на практика… но мислех, че всеки регистриран може да редактира своите си статии.
  Нека това бъде и въпрос към админите – какво мислите за възможността потребител да редактира своите си статии?
  Аз лично харесвам най-много тези сайтове, които дават свобода човек да промени това, което е предоставил и дори да изтрие профила си, ако реши. Най-честно е, тъй мисля аз, де ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *