5 thoughts on “ограда

  1. Това на лента ли е? Ако да, много фино зърно, едва се забелязва, какъв е филмът?
    Иначе дълбочината разбива, въздействящо е много ;)
    (реших, че може да е филм по прашинките – ч/б филмите лесно “лепят” прашинки ;) А като си ги оставил в снимката, изглежда стара, яко е;)

  2. да това са първи два теста на лента. сканирано е по-най глупавия начин ама не ми се занимаваше – копие 15/10 на хартия и на офисната машина хп 7100. става много гадно. ама като за тест… като изснимам kodak-а 400 асовия, ще го сканирам като хората :)

    дълбочината… завивам му такумара 50/1.4. доф-а стана още по-плитък. и бокето малко по-меко, защото по принцип е малко агресивно на цифрака. като се замисля, агресивното май ме кефи повече :) да заиграва яко светлините в дефокуса..

  3. Ако ти хареса fuji xtra 400 – в “метро” са по 10 лева комплект три филма ;) Най-ниската цена на тая лента, която съм намерил. Излиза три кинта и неща за 400исо лента, която във “фото”-тата е над десет парчето ;) Е, то въпрос на вкус, де, ама аз да го дам като информация просто. Иначе не правя реклама на “метро” – и там са изроди. Само за тия ленти.

  4. даааа, знам го фуджито, но тоя кодак 400 е по-различен. води се уж про чб филм. така де колкото и малко да снимам на лента, мисля да е само на kodak pro 400cn и ilford sp2, или нещо друго чб дори да не е на c41 процес. има разни илфорди с леко минала годност дето се появяват понякога на 3-4-5 кинта парчето :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *